Blog

U ZIPR možete birati – digital edukacija ili full digital usluga!

Nevjerovatno, ali istinito – danas diljem svijeta od Sales i Marketing managera se traži da imaju skillove u digitali, inače sasvim sigurno neće dobiti traženu poziciju. Velike i srednje kompanije su toliko napredovale u tom segmentu, da imaju cijele odjele koji se bave digitalnim marketingom, a čak nekoliko uposlenika radi na npr. samo jednom Facebook profilu jedne kompanije! Zašto je to tako?

Tehnologija napreduje rapidno, kupovne navike se mijenjaju, kompanije najavljuju zatvaranje prodavnica i robnih kuća, jer prelaze na online prodaju. Socijalne mreže u mnogome su sastavni dio naše svakodnevnice, tamo su nam prijatelji, tu istražujemo doslovno sve, učimo, družimo se, postamo. Tradicionalni marketing nestaje, digitalni preuzima glavnu ulogu. Diljem svijeta, tradicionalne metode marketinga više ne postoje, nevjerovatno veliki broj printanih medija i novinskih konglomerata je zatvorilo svoja vrata i digitaliziralo izdanja.

U ZIPR-u smo na vrijeme prepoznali potrebe tržišta. Krenuli smo od nas samih, naših vlastitih potreba i velikom željom za unaprijeđenjem usluga koje pružamo. Kontinuirano radimo na poboljšanju tehničkih skillova naših uposlenika, svako jutro uz kafu pratimo svjetske trendove i jako puno energije ulažemo u prenošenje stečenih vještina na krajnje klijente. Shvatili smo da uz odličnu marketing strategiju, ciljeve, unaprijed isplaniran budžet, te konkurentnu promociju i brending putem društvenih mreža, kao i zanimljiv  sadržaj prema ciljanoj skupini, možemo napraviti čuda! I pravimo ih!

Praksa se ne uči, ona se radi kontinuirano. Svjesni činjenice da u odjelima velikog broja kompanija u Bosni i Hercegovini još uvijek ne postoje Digital sektori, nudimo Vam dvostruke mogućnosti – edukaciju ili uslugu. Poboljšajte svoj biznis kroz digital, budite vidljivi world wide, koristite socijalne mreže i web stranice na segmentiran i ispravan način, ukoliko želite unaprijeđenje i poboljšanje prodaje.

Nismo klasična PR agencija koja želi imati Pakete ponude i sl. jer ponuda i potreba zavisi od klijenta do klijenta, i svakom od njih prilazimo sa potpunom pažnjom i posvećenosti koju zaslužuju. Jer se svakom klijentu posvećuje naš cijeli tim. Kontaktirajte nas, ponudu prema ciljanim potrebama osmisliti ćemo zajedno. Dobrodošli u ZIPR porodicu!

Anela Ramić-Šabanić, Digital & Brand Manager