Novosti

Šparkastična sedmica popusta na ekupi.ba 10% popusta na on-line kupovine kreditnim karticama Sparkasse Bank

Sarajevo, 15.06.2020. – Korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartica od 15.06. – 21.06.2020. godine biće u mogućnosti ostvariti dodatni popust od 10% na sve artikle dostupne na internet trgovini www.ekupi.ba

„Ovom akcijom popusta željeli smo našim korisnicima kartica ponuditi još jedan dodatni benefit, posebno u segmentu online kupovine, koja je u posljednje vrijeme interesantna zbog svoje brzine i jednostavnosti, ali i mogućnosti da korisnici kartica kupovinu obave iz svoje sigurne zone.“, izjavila je Elvira Prnjavorac, Direktor Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima.

Na www.ekupi.ba vlasnicima Shop&Fun i revolving kreditnih kartica omogućeno je sigurno plaćanje, te širok asortiman proizvoda uz popuste koje će u periodu Šparkastične sedmice klijenti Sparkasse Bank moći ostvariti pri kupovini.

Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pružaju maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje.
Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to do maksimalno do 36 rata, a slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.

Iz Sparkasse Bank poručuju kako nastavljaju pratiti nove trendove kada je kartično poslovanje u pitanju, a sve u cilju maksimiziranja zadovoljstva klijenata koje u narednom periodu očekuju popusti i kod drugih trgovaca renomiranih web shopova u BiH.