NAŠE USLUGE

Stvaramo i komuniciramo pozitivan image organizacije u javnosti. Integriramo poruke organizacije u pravo vrijeme i na pravom mjestu pravoj publici!

 

Koristimo sve digitalne taktike kako bi povećali online prisutnost organizacija kroz izgradnju odnosa sa tržištem.

 

Razvijamo strategije kriznog komuniciranja, preventivno reagiramo na negativan PR, „učimo“ klijente kako se nositi sa eventualnim krizama prilikom poslovanja.

 

Razvijamo unaprijeđene strategije sa ciljem zadovoljavanja potreba potrošača, odnosno ciljnog tržišta za profitom. Promotivnim, direktnim i marketingom oglašavanja, komuniciramo sa krajnjim potrošačima sa ciljem obostranog zadovoljstva organizacija-potrošač.

 

Komuniciramo rad organizacije prema tržištu sa ciljem uvjeravanja potrošača u neprikosnovenu prednost određenog proizvoda nad drugima.

 

Stvaramo identitet iz temelja koji razlikuje brand od ostatka svijeta, dok rebrandingom ponovo povezujemo kompaniju sa ciljanom publikom na vrlo efikasne načine.

 

Planiramo, organiziramo, koordiniramo sve vrste evenata, konferencija, a kako smo kreirali stotine njih za sve vrste organizacija (vladinih, nevladinih, velikih i malih kompanija), možemo ponosno reći da smo No1 Agencija u zemlji kada je navedena usluga, ali i i sve naše usluge, u pitanju. Jer na našim eventima svi žele biti.

 

Certificirani eksperti Agencije pomogli su mnogim kompanijama da povećaju vidljivost i prodajne rezultate putem društvenih mreža, pomoći će i Vama! Kreirali smo brojne web stranice i profile na društvenim mrežama, vodili smo veliki broj digitalnih kampanja, te smo zahvaljujući fantastičnim rezultatima posla kojeg radimo, postali prepoznatljivi kako u Bosni i Hercegovini, tako i mnogo šire.

 

Kompanije, bez obzira na djelatnost, moraju imati plan! A mi smo tu da planove kreiramo i sprovodimo u djela!

 

Izrada Promotivnih i Korporativnih filmova, radio i televizijskih reklama, 2D i 3D animacija, animiranih prezentacija, Video i Audio montaža, sinhronizacija i tonska adaptacija.

 

WEB APPS, MOBILE APPS, UI/UX DESIGN.

 

Grafički i web dizajn, izrada i dizajn logotipa i korporativnog identiteta. Izrada poslovnih prezentacija. Ofset i digitalna štampa. Pričamo Vaš brand vizualima naših stručnjaka!