Novosti

Kompanija ZI Public Relations među prvima nastavila rad od kuće

 

Kompanija ZI Public Relations među prvima nastavila rad od kuće

Odlukom direktorice Zinaide Jamakosmanović, ekipa Agencije ZI Public Relations Sarajevo još od 16. marta svoj rad nastavila je iz vlastitih domova.

Predostrožnosti radi, bili smo jedna od prvih kompanija koja se odlučila na ovaj korak, te smo isti dan dogovorili da radne zadatke nastavljamo obavljati redovno iz naših dnevnih boravaka, radnih ili spavaćih soba itd 😊 Svako jutro imamo video briefove, na kojima dogovaramo zadatke za taj dan, a u stalnoj smo komunikaciji i sa našim klijentima.

Tokom izolacije napravili smo odličnu radnu atmosferu u svojim domovima, dani nam podjednako brzo prolaze kao u officeu, zadali smo sebi rokove i brojne izazove, tako da nerijetko poželimo da dan traje i duže.  Uz naše porodice, jedni drugima smo najveća potpora, a u dobroj radnoj atmosferi i timskom duhu, samo je nebo granica.

Pored dnevnih obaveza koje imamo, odlučili smo napraviti nekoliko ključnih koraka u cilju napretka i razvoja naše agencije – s obzirom na brojne nove usluge koje agencija pruža, kreirali smo novu, bolju web stranicu i trenutno je obogaćujemo sadržajem.

Na Facebooku smo pokrenuli naš mali Kulinarski kutak, gdje objavljujemo jela koja spremamo, neko po prvi put, a neko kao dugogodišnji ekspert iz oblasti kulinarstva 😊 Postovima i pozitivnim pričama na društvenim mrežama, nastojimo potaći i ohrabriti naše kolege i sugrađane da na situaciju u kojoj se svi zajedno nalazimo, nastoje gledati pozitivno, u nadi da ćemo se svi što prije vratiti rutini i obavezama van naših domova.

Svako od nas pomaže u kupovini namirnica i lijekova našim komšijama, pa kada neko od nas nije pri računaru duže od desetak minuta, znamo da je „na terenu“😊

Drage kolegice i kolege, sugrađani Bosne i Hercegovine, ostanimo u svojim domovima, pridržavajmo se propisanih mjera, mislimo na sebe, svoju porodicu i sve nas, kako bismo čim prije se mogli vratiti svakodnevnom životu i svemu onome što smo radili i u čemu smo uživali prije ove vanredne situacije.

Budimo zdravi!