Novosti

10% popusta pri kupovini kreditnim karticama Sparkasse Bank na www.ekupi.ba

U narednih sedam dana korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartica pri kupovini na internet trgovini www.kupi.ba ostvaruju dodatni popust na cijeli asortiman u iznosu od 10%

Sparkasse Bank  svojim klijentima, korisnicima Shop&Fun i revolving kreditnih kartica iz Mastercard programa  u ovoj sedmici omogućava popust pri online kupovini u visini od 10% na cjelokupni asortiman proizvoda koji se nudi preko web trgovine www.ekupi.ba

Sparkastični popust koji klijenti ostvaruju u ovoj sedmici dodaje se i na sve aktuelne akcije koje u tom periodu nudi ova online prodavnica. Iz www.ekupi.ba preporučuju atraktivnu ponudu Beko bijele tehnike i kućanskih aparata uz popust do 25%, na koju korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Revolving kartica ostvaruju još  dodatnih 10% popusta.

Ovakvim akcijama Sparkasse Bank želi svojim korisnicima kartica ponuditi još jedan dodatni benefit, a to je dobre kupovne ponude koje mogu obaviti iz sigurnosti svoga doma. Akcija Šparkastičnih popusta na platformi www.ekupi.ba će trajati do 20.10.2020. godine ili  do isteka budžeta predviđenog za promociju akcije.

Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pružaju maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje. Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to do maksimalno do 36 rata, a  slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.